Referenser

Viktoria Björkvist

Wiktoria Björkvist

Första gången som jag kom i kontakt med Carina var via företagshälsovården. Vid det tillfället hade jag envisa eksem på mina ben som inte vill försvinna. Idag är det över 15 år sedan och jag har varit fri från eksem sedan dess.

För 5 år sedan drabbades jag av en utmattning och sökte mig till Carina som via samtal, behandlingar och som stöd vid möten med arbetsgivaren och försäkringskassan hjälpte mig tillbaka och gav mig verktyg att använda i vardagen och mitt fortsatta yrkesliv.

Genom åren har jag även sökt hjälp och fått behandlingar med bra resultat hos Carina för olika besvär t ex när kroppen känns tung, trött, stel eller att det ömmar och värker.

Är livet är stressigt och det är svårt att komma ner i varv så kan jag varmt rekommendera Carinas avslappningsmassage, ansiktsbehandlingar eller hennes CD som är till stor hjälp vid avkoppling och återhämtning.

Fredrik

Wiktoria Björkvist

Carina är både en fantastisk massör och människa. Den största skillnaden mellan henne och andra massörer, som jag besökt, är att hon bryr sig om mitt välmående både kroppsligt och mentalt. Hon anpassar sin massage från gång till gång beroende på vad jag behöver hjälp med. Jag mår nu, efter att jag träffat Carina, mycket bättre och trots åtta timmar i en kontorsstol varje dag så håller sig min kropp i gott skick. Jag rekommenderar Carina till alla, oavsett bekymmer, ni kommer inte att bli besvikna!

Isa Söderström

Robert och Erika Kustosik

Jag började gå till Carinas hälsokälla för sju år sen p.g.a. ryggbesvär, koncentrationssvårigheter och mina arga utbrott. Redan efter första gången kände jag mig lugnare och min rygg kändes inte lika "tung", så vi bokade en ny tid direkt och sedan dess har jag besökt Carina en gång/månad. Carina jobbar utifrån vad DU behöver och vad DU är för typ av person, vilket betyder att hon lyssnar på dig och vad du behöver hjälp med.

Ett perfekt ställe för återhämtning, terapitid eller helt enkelt egentid.

Robert och Erika Kustosik

Robert och Erika Kustosik

Carina har byggt en fantastisk oas som sprider lugn och ro när man kliver innanför dörren. Miljön och Carina's varma personlighet gör att man slappnar av i kropp och själ, vilket gör att man blir mer mottaglig för behandlingen.

Robert: Carina har hjälpt mig att få ordning på en dålig ländrygg och en krånglande tennisarmbåge. Hon går inte på och behandlar symptomen, utan letar upp källan till det som är fel och behandlar detta istället. Det är en lång process, men väl värt resultatet.

Erika: Efter att ha sett hur Carina hjälpt Robert vände jag mig till henne för att få hjälp med min musarm. Den hade länge varit ett problem för mig. Under behandlingen fick jag erfara Carinas unika förmåga att både arbeta professionellt och samtidigt bygga en varm personlig relation. Detta har varit en viktig del för att kunna uppnå det goda resultatet jag fått.

Malin Andersson

Malin Andersson

Efter att jag började hos Carina så har min hud i ansiktet blivit så mycket bättre, Hon har hjälpt mig att hitta rätt ansiktsvård och med hjälp av sina behandlingar så har det blivit en stor skillnad för mitt välmående. Carina är alltid glad, positiv och så hjälpsam.

Cia och Bosse

Malin Andersson

Carina har blivit våran hälsoguru. Hon stödjer oss i vårt val av bra och ren mat och i att unna oss att njuta av livet och oss själva.

Jan Renhage

Malin Andersson

Värdefullt att du Carina är till stor hjälp för många genom din personlighet, engagemang och värme. Ett besök vid hälsokällan är alltid nyttigt, trevligt och stärkande.