Carinas Hälsokälla: produkter

Kunder rekommenderar

"Efter att jag började hos Carina så har min hud i ansiktet blivit så mycket bättre."

Malin Andersson

Ett noga utvalt sortiment av ekologiska produkter

Att använda ekologiska och rena produkter är en viktig del i vår Hälsa. Huden som är vårat största organ behöver naturliga oljor och Ekologisk hudvård med fina egenskaper. Som kan både Läka Och stärka huden. Min erfarenhet och kunskap med hudproblem handlar om Stress, Dålig kost, för mycket socker och dåliga ämnen som innehåller olika främmande tillsatser som belastar vårt system. Huden talar om hur vi mår i kroppen. Vi är skapta för att använda det Naturliga från vår Kära Natur.

Jag älskar hudvård. Att få skämma bort sig själv med undergörande produkter som luktar himmelskt eller bara få känna sig mjuk och len i huden. I mitt sortiment finns allt från oljor till duschgel från kända fabrikat som noga utvalts för sin kvalitet. Att produkterna har läckra förpackningar gör inte saken sämre när man ställer dem på badrumshyllan eller i duschen.

Jag är utbildad inom hudvård och använder dessa produkter professionellt Så välkommen in och botanisera bland alla underbart välgörande produkter så berättar jag gärna om vad som passar just dig. Dessa naturliga produkter påverkar vårat sinne positivt med sina naturliga dofter från naturen. Har även produkter från ph-balans som är rena naturprodukte ,samt ekologisk make up och bästa ekologiska hudvården. Passa på att boka en behandling samtidigt.

Varför inte boka in en kväll hos Carinas Hälsokälla med kompisarna efter en stressig dag. Få härliga massagebehandlingar och testa skönhetsprodukter om vart annat.

Boka på 070-265 47 10 eller besök salongen på Edsgatan 49 i Vänersborg.