Carinas Hälsokälla: Carina Carinas Hälsokälla: Sjö Carinas Hälsokälla: Carina

Hej! Trevligt att du hittar in på min sida

Här på Carinas Hälsokälla kan du genom behandlingar och friskvårdande samtal nå din kropp och själ på olika sätt, beroende på var just du befinner dig i livet.

Vem är jag? Jag heter Carina Lindmark och är utbildad Friskvårdsterapeut, Ekologisk hudterapeut och diplomerad massör inom olika behandlingsformer. Att omge sig av naturen är en viktig del för oss människor för att uppnå bra hälsa Jag har ett stort intresse för friskvård , inspirera människor på olika sätt med mina kunskaper inom kropp och själ. Min egen kraft hämtar jag vi min lilla stuga, mitt i naturen vackert benägen vid en sjö. Naturen är läkande och vi ska se till att vara mycket i den och njuta.

Jag har erfarenhet från vården där jag jobbat i 20 år som undersköterska. Jag har även varit anställd på företagshälsovården Humanhälsan i väst AB i 9 år som friskvårdskonsulent. Där jobbade jag i team med läkare, sköterska beteendevetare, sjukgymnast mm. Jag ingick även i ett specialistläkarteam där man gjorde arbetsbedömningar. Jag hade rollen att stötta och uppmuntra människor med friskvårdande insatser utifrån deras situation. Där har jag fått stor erfarenhet inom rehab av värk och stressproblematik och att jobba med helheten till människan. Hur vi påverkas av det psykiska o fysiska måendet. Att se helhetsperspektivet inom hälsa är viktigt. kropp och själ hör ihop.

Jobbar även emellanåt på arbetslivsresurs som konsult och gör livsstilskartläggningar till de försäkrade inom arbetsförmedling och försäkringskassa. Att hjälpa människor att må bättre är ett berikande och betydelsefullt jobb. Vilket blir viktigare och viktigare i vårat samhälle. Mitt arbete handlar ofta om att hjälpa kunden att utveckla eller hitta den livskvalitet han eller hon eftersöker.

Jag jobbar med enkelheten och det finns så mycket vi har inom oss, som är vår styrka. Den är viktig att känna och vara medveten om den och njuta. Jag tror mycket på enkelheten i livet och att man ska ta vara på vardagen och känna tacksamhet för det vi har och det vi är med om. Att utveckla våra inneboende resurser.