Kunder rekommenderar

"Carina har byggt en fantastisk oas som sprider lugn och ro när man kliver innanför dörren. "

Robert och Erika Kustosik

Det är dags att låta kroppen få vakna till liv

Vi behöver en balans i det vi har omkring oss och framförallt återhämtning i vardagen. Små pauser som kombineras med avspänning, andningsövningar m.m. Förr i tiden fick vi dessa helt naturligt men idag får vi ta oss de stunderna för att uppnå den balansen.

Genom åren som Friskvårdsterapeut ser jag behovet av att få prata och få perspektiv på saker. Att kombinera både samtal och behandlingar ger ofta goda resultat. Kroppen och knoppen behöver få PYSA ut ibland så energi kommer tillbaka inom oss. Våra liv innefattar mycket emellanåt i livet. Då kan det vara skönt att landa en stund i sig själv och få se på det med lite nya Ögon.

Jag har enskilda samtal inom:

  • Friskvård – stärka dig själv i din vardag på bästa sätt
  • Stresshantering – verktyg att hantera din stress och livsstil
  • Livsstilsanalys – innebär att du ska få en bra överblick över din livsstil, om det finns områden där du vill utveckla dig
  • Kostrådgivning – må bättre på sikt med inriktning på helheten, rörelse, kost, avspänning m.m.
  • Hudanalys – analys av hudens struktur och status, blandar ekologisk olja efter just din hudtyp, kundkort med livsstilsfrågor
  • Tankens kraft – hur jag hanterar mina tankar på bästa sätt, ”bli chef över dina tankar”

Populär föreläsningar:

  • Att hantera vardagen på bästa sätt
  • Må bättre i hela dig

Avspännings-CD

Lyssna på ett spår från min CD-skiva.

Ett verktyg i vardagen att må bättre - en Paus i livet. Ger återhämtning, lägre grundspänning, bättre andning, lugnar sinnet, mer balans, ökar förbränning, bättre hanterbarhet i vardagen, ökad kroppskännedom

Pris: 200 kr
Mejla för beställning av CD:n

Prislista: samtal

Behandling Tid Pris
Kostrådgivning
Må bättre på sikt.
60 min 795 kr
Livsstilsanalys
Analysen innebär att du ska få en bra överblick över din livsstil och om det finns områden där du vill utveckla dig.
90 min 1200 kr
Komplett hudanalys
Problem med acne, eksem m.m? Analys av hudens struktur och status. Kundkort med livsstilsfrågor och kostrådgivning. Blandar olja efter kundens hudtyp och råder om hur du tar hand om huden på bästa sätt. Lättare ansiktsbehandling/massage ingår.
60 min 795 kr
Friskvårdande samtal
Samtal med friskvårdande inriktning på just din önskan inom Kost,Rörelse,Avspänning mm. .Att stärka och bygga upp det man känner behov av.
60 min 795 kr
90 min 1200 kr
Tanken Kraft
Att stärka o Bli mer medveten om onödiga tankar som bara tar vår kraft och energi. Att träna sig på och få verktyg hur man hanterar sina tankar på bästa sätt .”Att bli sin egen chef över sina tankar ”. Människor har genom åren oroat sig ,bekymrat sig för saker som i själva verket bara tar kraft och energi . Det du oroar dig för inträffar sällan, och du har då låtit dessa tankar tagit kraft o energi i onödan. Att Hantera o Släppa onödigt Skrot Är Hälsa på hög nivå.
60 min 795 kr
90 min 1200 kr
Stresshantering
Friskvårdande samtal med syfte att stärka din livsstil.
60 min 850 kr