Carinas Hälsokälla: Behhandling

Kunder rekommenderar

"Carina jobbar utifrån vad DU behöver och vad DU är för typ av person, vilket betyder att hon lyssnar på dig och vad du behöver hjälp med."

Isa Söderström

Det är dags att låta kroppen få vakna till liv

Idag stressar vi mer än någonsin. Vi spänner oss inför möten, tentor och konflikter. Kroppen får utstå en enorm belastning och vi vänjer oss snabbt med att inte lyssna på hur den mår. Stel kropp, dålig mag- och tarmfunktion och hudproblem. Är det verkligen så du/vi vill leva?

Mina behandlingar anpassar jag efter vad just din kropp behöver. Jag jobbar med helheten och kan ge råd om träning, stretchövningar m.m. som din kropp är i behov av. Allt från en skön behandling till en behandling som är djupgående och kraftfull för systemet. Det ökar välbefinnandet och stärker oss både fysiskt och psykiskt.

På Carinas Hälsokälla kan jag hjälpa dig till ett bättre liv genom olika typer av massagebehandlingar och rådgivning inom kost och hudvård. Du får en grundlig analys av hur din kropp mår och jag anpassar behandlingen där efter. Som jag brukar säga; "vi bär på alldeles för många skogaholmslimpor". Och det ligger faktiskt något i det.

Jag är diplomerad Friskvårdsterapeut, Naturkosmetisk hudvårdsterapeut och CNM-massör. Med många års erfarenhet från branschen med kunder inom kommun, polis, näringsliv och privatpersoner har jag fått god erfarenhet.

Många som kommer till mig har en hög grundspänning i kroppen, vilket resulterar i trötthet, olust, koncentrationssvårigheter, spänningar i kroppen m.m. Man behöver hjälpa kroppen med att få ner grundspänningen, få igång cirkulation genom olika metoder.

Genom min förmåga att känna in kroppen kan jag anpassa behandlingen efter dina behov. Livsstilsanalys, stresshantering, avspänningsmetodik, kostrådgivning, god vikt på sikt och naturkosmetisk hudvård är några av mina kunskapsområden.

Mitt arbete handlar ofta om att hjälpa kunden att utveckla eller hitta den livskvalitet han eller hon eftersöker. Alla människor har egen stor kapacitet inom sig. Genom behandling och samtal kan vi utvecklas och stärka vår självkänsla och på så vis få bättre balans i livet

Prislista: Behandlingar

Behandling Tid Pris
CNM – Massage
Kraftfull massage som ger en förbättrad cirkulation.
60 min 795 kr
90 min 1100 kr
Beröringsmassage
Ökar välbefinnandet i kropp o själ.
30 min 495 kr
60 min 795 kr
Klassisk Massage
Välgörande och skön massage som stimulerar cirkulationen.
30 min 495 kr
60 min 795 kr
Pausmassage
Ger god återhämtning till kropp o själ. Man sitter skönt med kläderna på.
30 min 495 kr
Celluitbehandling
Djupgående massage där kroppen rensas från slagg och belastning. Ökar även cirkulationen.
60 min 850 kr
90 min 1200 kr
Liten ansiktsbehandling
Rengöring, peeling och stärkande ansiktsmask. Massage i ansikte, dekolltage, hals och på axlar.
60 min 795 kr
Stor ansiktsbehandling
Rengöring, peeling, varm handuk med stärkande örter och en välgörande mask. Djupgånde massage med energitryck i ansikte, på hals och armar samt dekolltage.
120 min 1475 kr
Avslappnande fotbad
Fotbad med örter, peeling och massage.
60 min 650 kr
Mix-massage
Jag känner vad du behöver och utför massage efter kroppens behov.
60 min 795 kr
90 min 1100 kr
Avspänningsmetodik
Stärker kropp ch själ med andningsövningar, avspänning och avslappning.
60 min 795 kr
Liten Lyxbehandling
Helkroppsmassage, ansiktsmassage och fotmassage.
90 min 1200 kr
Stor Lyxbehandling
Helkroppsmassage, ansiktsmassage, ansiktsrengöring, ansiktspeeling, ansiktsmask, fotbad med örter och fotmassage.
120 min 1475 kr
Stärkande Behandling - Aromaterapi
En Helhetsbehandling för kroppen och knoppen. Ger Energi och Stimulerar Välbefinnandet. Kraftfull ökning på cirkulation. Jag använder Härliga Eteriska Oljor som stärker och bygger upp systemet.
60 min 850 kr
90 min 1100 kr
Komplett hudanalys
Problem med acne, eksem m.m? Analys av hudens struktur och status. Kundkort med livsstilsfrågor och kostrådgivning. Blandar olja efter kundens hudtyp och råder om hur du tar hand om huden på bästa sätt. Lättare ansiktsbehandling/massage ingår.
60 min 850 kr
Energibehandling
Massage som stärker och ger energi. ”In med det nya ut med det gamla” Jobbar även med tryck och strykningar. Rekommenderas när man upplever stark press och stress. Det kan vara vid tenta, ansträngt möte med mera (kläder kan man ha på sig).
60 min 850 kr
Holistisk ansiktsbehandling
Kraftfull behandling med tryck i ansikte, dekolletage, Överarmar. Extra djupgående Behandling. Stimulerar Tjocktarm, Njurar, lungor, lever. Jag jobbar i zoner till alla dina organ. Läkande inverkan på kroppen. Använder även här fantastiska ekologiska oljor, eteriska oljor som ökar välbefinnandet. Bra vid hudproblem och stark stress i kroppen.
60 min 850 kr
90 min 1100 kr
Rehabtjänster
Jobbar med friskvårdande insatser med en helhet utifrån vad behovet är. Livstilskartläggning – nulägesanalys, aktivitetsplan, kostrådgivning, andningsövningar, stresshantering, avspänning, behandlingar, viktminskning med mera.
Begär offert